Muzikale avond met Jeroen Kant in Theater Myllesweerd

Jeroen Kant 7 oktober 2023

Jeroen Kant staat zaterdagavond 7 oktober in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill met zijn muzikale show “Water”. De show start om 20.15 uur en tickets kosten 20,- euro, dit is inclusief een consumptie. Tickets zijn niet op stoelnummer, dus u kunt zelf deze avond een plekje zoeken in de theaterzaal van Myllesweerd.

Stel je voor: een muzikant die zijn stadsleven achter zich laat en de hele corona-tijd doorbrengt op zijn boot, omringd door de prachtige natuur van de Biesbosch. Op deze plek creëert hij zijn nieuwe album, ‘Water’, waarbij hij alle liedjes schrijft, speelt en opneemt in zijn veilige, drijvende cocon. Het resultaat is een broeierige, dromerige en intieme sound die je meeneemt op een reis door de Biesbosch. Kant’s liefde voor de natuur zijn de grote spil in dit album, met verhalende teksten en sfeervolle vocalen. Deze plaat is een ode aan het vrije leven en de schoonheid van de Biesbosch. Stap aan boord en laat je betoveren door de klanken van Kant’s ‘Water’.

Tickets voor deze en alle andere shows zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd. Ook zijn deze zonder extra kosten direct online te reserveren. Kies daarvoor de agenda op www.myllesweerd.nl