Mill At The Park viert de 9e editie met o.a. EK Voetbal, Bizzey en Marco Schuitmaker

Mill at to park 2024

Dit jaar belooft het evenement een onvergetelijke ervaring te worden met een divers programma dat iedereen aanspreekt. Het festival Mill At The Park vindt plaats van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni in het Aldendrielpark in Mill.

Oranje At The Park: Een voetbalfeest op vrijdag

De aftrap van het festival op vrijdag staat in het teken van het EK voetbal met de spannende wedstrijd Nederland tegen Frankrijk. Net als in 2014, zal er een groot scherm op het hoofdpodium staan waar bezoekers gezamenlijk kunnen genieten van de voetbalgekte. Voor degenen die minder met voetbal hebben, biedt de dag ook een scala aan optredens van diverse artiesten.

Zaterdagavond groots feest!

Met optredens van Bizzey, Michael Amani, Smèrrig Diskjochies, Micky Hurts en DJenz, beloofd ook dit jaar de zaterdagavond weer een groot feest te worden! Bezoekers kunnen zich opmaken voor een dag vol dans en onvergetelijke hits.

Zondag familiedag: plezier voor alle leeftijden

De zondag van Mill At The Park is traditioneel gewijd aan familiepret. Een feest voor jong en oud. Met namen als Roxy Dekker, Jan Biggel en Marco Schuitmaker bestaat deze dag uit vele herkenbare hits die iedereen kan meezingen! Naast bekende zangers komen er ook diverse bands zoals Lijn 7, The Hillbilly Moonshiners en Mick Stender. De 90’s worden ook goed vertegenwoordigd maar daarover later meer.

Tickets en informatie

De kaartverkoop voor Mill At The Park is inmiddels van start gegaan en verloopt succesvol. De afgelopen jaren waren verschillende dagen meermaals uitverkocht, om teleurstelling te voorkomen moedigen we iedereen aan om dus tijdig kaarten te kopen.

Of je nu komt voor de voetbalwedstrijd, livemuziek, dj’s of gewoon voor de gezelligheid, Mill At The Park heeft voor ieder wat wils. Wij kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen in het Aldendrielpark. De komende tijd maken we het complete programma bekend.

Meer weten of tickets scoren? Ga naar www.millatthepark.nl en houd deze Neije Krant en de socials in de gaten!