Let op: Wilt u aanwezig zijn op het Mekkerbal en of d’n Anvang? Kom op tijd!

Mekkerbende 2021

Aanstaande vrijdagavond 12 november start het carnavalsseizoen voor de Millse jeugd met het Mekkerbal. De dag daarna zal dit gebeuren voor de volwassenen met d’n Anvang. Alle 2 deze avonden starten om 19.00 uur in de tot feesttempel omgebouwde theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Toegang is gratis, maar kom op tijd, want vol is vol!

In verband met de geldende coronaregels is er beperkter ruimte dan alle voorgaande jaren. Vandaar dat dit jaar ook echt geldt, als het maximaal aantal bezoekers is bereikt, dan is het echt vol. Verder geldt op deze (horeca)activiteit uiteraard toegang met de corona-QR-code in combinatie met het tonen van een geldig identiteitsbewijs.

Stichting Carnaval Mill stelt alles in het werk om de opening van dit carnavalsseizoen voor zowel de jeugd op 12 als voor volwassenen op 13 november zo goed als mogelijk binnen de geldende coronaregels te organiseren. SCM ’t Germelaand is er van overtuigd dat ondanks de beperkingen het weer een fantastisch opening gaat worden van dit nieuwe carnavalsseizoen.