Laatste voorbereidingen en repetities voor 3 bomvolle pronkzittingen in Mill

Pronkzittingen mill 2023-4

Volgend weekend 26, 27 en 28 januari worden de Millse pronkzittingen in Myllesweerd weer gehouden. Informeer bij Cultureel Centrum Myllesweerd, de Directeur en ’t Lagerhuis naar de eventuele beschikbaarheid van kaartjes. Deze kosten 12,50 euro per stuk en de zaterdagavond is sowieso uitverkocht, voor de vrijdagavond en zondagmiddag waren bij het plaatsen van dit artikel nog zeer beperkt tickets verkrijgbaar.
Op het bomvolle programma van deze zittingen staan weer veel bekende namen. Zo hoort en ziet u er Bravro’s, WAD, Jut en Jul, Duk Zat, exprinsen, exprinsessen, en Los Amigo’s. Maar ook nemen Marianne van Hal en Gerard van den Buijs weer plaats in de buutton en is ook Frank Peters weer terug van jaren weggeweest met een buut. Nieuw in de buutton is Bas de Veer.

Daarnaast komen de vrienden van het prinsenpaar met een optreden en zijn er dansen van de GerMills, de Elfkes en Germerinnekes. Dit alles vakkundig aan elkaar gepraat door presentatoren Gijs van der Maden en Ko van der Ven. Licht en geluid is weer in handen van Jack Roijendijk en vrijwilligers vanuit Stichting Carnaval Mill zullen samen met Myllesweerd de horeca verzorgen.


De zittingen starten op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari om 20.00 uur. De zitting van zondag 28 januari start om 15.00 uur en er is een speciale pauze om de inwendige mens te kunnen versterken. Hiervoor zijn die middag in Myllesweerd diverse versnaperingen verkrijgbaar.
Meer weten over carnaval in Mill? Volg SCM ’t Germelaand via socials en zie www.germelaand.nl