Kunstroute Ontdek Mill over Boeren, Burgers en Bourgondiërs

opening Kunstroute 2024

In 2024 organiseert een speciale werkgroep binnen Ontdek Mill voor de 11e keer een Kunstroute. Elk jaar heeft deze Kunstroute een ander thema en een andere route. Deze keer gaat de route van zo’n 15km vanuit Mill richting buurtschap Witte Dellen in Zeeland. De Kunstroute blijft echter aan de Langenboomse zijde van de Middenpeelweg.

In 2024 zal de Kunstroute op zondag 5 mei officieel geopend worden. De route zal vanaf dat moment door iedereen tot eind september gratis te bezoeken zijn en onderweg kan men tal van kunstwerken zien, gemaakt door (amateur)kunstenaars en kunstgroepen. De route is vanaf dat moment ook online via ontdekmill.nl beschikbaar en er zal ook weer een gedrukte folder met route en meer informatie over deelnemende kunstenaars beschikbaar komen.

Thema 2024

Elke Kunstroute krijgt een ander thema waarmee deelnemers creatief aan de gang kunnen. Het thema van 2024 is: “Een zomer lang kunst over Boeren, Burgers en Bourgondiërs”. Wellicht krijgt u al direct inspiratie bij dit thema? Ga er dan mee aan de slag en doe ook mee aan de Kunstroute 2024.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan deze Kunstroute? Laat het ons dan weten. Op maandagavond 29 januari 2024 is er om 20.00 uur een informatieve bijeenkomst voor alle belangstellende kunstenaars aan deze Kunstroute 2024. Deze zal gehouden worden bij:

Galerie Altied al gewild

Bert Verweijen

Leeuwerikstraat 96 in Mill

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst? Nu al aanmelden als deelnemer? Of meer informatie gewenst? Mail dan naar kunstroute@inmill.nl

Telefonisch contact loopt via Bert Verweijen op tel. 0650 44 92 97.