Komend weekend voorstellingen van zowel Musicalkidz als KellyDance in Myllesweerd

Myllesweerd mei 2022

In Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill is veel te beleven. Niet alleen organiseren de eigen werkgroepen binnen Myllesweerd activiteiten, evenementen en boeken zij shows en films, maar ook anderen maken graag gebruik van de vele faciliteiten die Myllesweerd te bieden heeft. Zo is er aanstaande zaterdag 2 juli een musical te zien van Musicalkidz en zondag een dansshow door de leden van KellyDance.

Zaterdag 2 juli

Musicalsterren uit Mill en omstreken staan aanstaande zaterdag 2 juli om 19.00 uur in Myllesweerd met de musical ´Wonderen Bestaan´.

Het verhaal gaat over Sophia en Jolijn, die beide dromen over een wondere wereld. Wanneer hun droom werkelijkheid wordt, komen ze er snel genoeg achter dat ze toch liever in hun eigen wereld leven. Lukt het ze om terug te keren naar hun eigen wereld?

Een spannend verhaal met veel humor en leuke liedjes, gebaseerd op ‘Alice in Wonderland’ & ‘The Wizard of Oz’.

Koop nu je kaarten voor €12,50 per stuk in Myllesweerd.

Zondag 3 juli

Zondag start om 14.00 uur de eindvoorstelling van dansstudio KellyDance. In deze voorstelling dansen alle leerlingen van KellyDance, ze dansen in de stijlen: ballet, jazz, modern, show, streetdance, hip-hop, urban, jumping kids en boysdance. Een spektakel om te zien, toffe choreografieën, prachtige kostuums en natuurlijk de dansers en danseressen!

Kom ook 3 juli naar het cultureel centrum Myllesweerd. Tickets €12,50 inclusief consumptie voor een lekker drankje!

Zie de agenda op www.myllesweerd.nl voor details en hoe kaarten te reserveren.