Kaartverkoop voor Show- en Buutavonden in ’t Lagerhuis in Mill

Berry Knapen 2022

Al heel wat jaren organiseert Maarten de Groot Evenementen de bekende en humoristische Show- en Buutavonden. Dit niet alleen in Mill maar op tal van locaties. Maar de 2 avonden vlak voor carnaval in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill behoren wel tot de bekendere en druk bezochte Show- en Buutavonden in de regio. Vandaar dat veel liefhebbers van tonpraten dan ook van heinde en verre elk jaar naar Mill komen. Dat zal ook op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2024 ongetwijfeld weer zo zijn.

Kaartverkoop

Maar om zeker te zijn van toegangskaartjes is het verstandig om vrijdagavond 29 december naar de kaartverkoop te komen in ’t Lagerhuis. Die avond is namelijk de voorverkoop voor deze Show- en Buutavonden 2024. De deuren gaan 18.30 uur open en de verkoop start om 19.30 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk en zoals gebruikelijk, op is op en vol is vol.

Programma

Dit jaar staan er weer heel wat kampioenen op het podium zoals o.a. 9 keer Brabantskampioen Berry Knapen en Brabantskampioen 2023 Hans Keeris. Maar ook van de partij zijn Jasper van Gerwen, Rob van Elst, René van den Heuvel en Riza Tisserand. Deze laatste is de eerste Amsterdamse tonprater en bekend van TV als stand-upcomedy optredens. José van Oijen uit Mill zal opnieuw deze avonden gaan presenteren. Dit beloven weer gezellige en humoristische showavonden te worden.

Meer

Meer weten over deze en alle andere activiteiten die Maarten de Groot uit Zeeland zoal organiseert en wat hij zoal doet? Zie www.maartendegrootevenementen.nl. Check voor het programma van ’t Lagerhuis de site www.lagerhuismill.nl