Jouw bedrijf of vereniging in de gemeentegids

Gemeentegids lvc 2023

In week 3 is uitgever Akse Media BV gestart met het actualiseren van de redactionele adressen voor de nieuwe gemeentegids. De adressen (organisaties en verenigingen) voorzien van een e-mailadres, ontvangen een e-mail ter controle van de gegevens. Deze e-mail is bij iedereen voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat je zelf de gegevens naar wens kunt controleren -indien nodig- aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatieperiode telefonisch door Akse Media benaderd.
Mocht jouw organisatie of vereniging eerder nog niet in de gemeentegids van Sint Anthonis, Grave, Cuijk, Mill en Sint Hubert of Boxmeer hebben gestaan, dan kun je deze aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte tot uiterlijk 3 maart 2023. Dit geldt ook voor wijzigingen.
Je kunt de melding doorgeven per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Land van Cuijk), telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media) of schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Land van Cuijk) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Verkoop advertentieruimte aan bedrijven

Op dit moment worden bedrijven en instanties in de gemeente benaderd om te adverteren in de gids. Dit gebeurt ook door Akse Media BV. Dit is het enige bedrijf waarmee de gemeente samenwerkt op dit gebied. Word je door een ander bedrijf benaderd om te adverteren in de gemeentegids en twijfel je, vraag dan om de acquisitiebrief van de gemeente Land van Cuijk. Alleen Akse Media BV kan deze tonen.

Extra info

De gemeentegids verschijnt in het voorjaar. Om duurzamer te werk te gaan wordt de gids in een beperkte oplage uitgebracht. Wie er een wil, kan deze tegen die tijd afhalen. Geen huis-aan-huis-verspreiding meer dus.
We streven naar een afhaalpunt in iedere kern, en in de grote kernen meerdere afhaalpunten. Zodra de gids uitkomt worden de afhaalpunten bekendgemaakt.