Jong dementerende, dierendag, SES – Juliana en Line Geurts in Het 12uurtje

sportpark Langenboom 22 juni 2021

Komende zondag 26 september is er weer veel variatie qua onderwerpen tussen 12.00 uur en 14.00 uur in Het 12uurtje bij L.O.M.-radio. Corné Kremers en Thijs van den Heuvel (Tom Raaijmakers is een dagje vrij) draaien verder gezellige muziek, er is weer het een en ander te winnen en ook zullen actuele onderwerpen besproken worden. U doet er dus goed aan ook deze week weer te luisteren.

  • Op maandagavond 18 oktober is er een informatieavond in Myllesweerd over Alzheimer. Vooral jong dementerenden staan deze avond centraal. Jelle Albers van Millsveld en Zorgboerderij de Horst is er dan gastspreker en hij zal in Het 12uurtje alvast meer vertellen over zijn lezing en deze avond.
  • Op 4 oktober is het weer dierendag. In Het 12uurtje kijkt men ook alvast naar deze dag met Kimberly Hurkens. Zij is beheerder bij dierenopvang Hokazo in Uden. Over wat zij zoal doen op dierendag en welke dieren bij hen wachten op een nieuw baasje hoort u zondag.
  • Het voetbalseizoen voor amateurs start dit weekend. En in onze gemeente al meteen met de wedstrijd SES Langenboom tegen Juliana Mill. Met Carlo Raijmakers, teamleider van SES 1 kijken de programmamakers vooruit op die wedstrijd en de aansluitende Millse mittag in Langenboom.
  • De 16-jarige Line Geurts uit Mill is leerling van het Udens College (vwo5) en zij gaat aankomend schooljaar een heel mooie reis maken naar de Cariben. Line gaat de jungles verkennen, vulkanen beklimmen, slapen op het strand, naar een schildpadden opvang gaan en een uitwisseling met een lokale school. Maar ook gaat het leren gewoon door.

Hoe en waarom? Luister naar Het 12uurtje.

Verder spelen Corné en Thijs Pim Pam Pret met luisteraars waarmee een tegoedbon voor een 12uurtje bij Eeterij Libre in Mill te winnen is, bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het ElvisTime. www.het12uurtje.nl