Jeroen Houwen (Vitesse), Visit Land van Cuijk ballon, ’t Optochtje en meer in Het 12uurtje

Jeroen Houwen Vitesse 2022

In Het 12uurtje bij Omroep Land van Cuijk komen elke zondagmiddag de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Zo ook zondag 13 februari tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Want naast een prijsvraag waarmee een vlaai van Bakkerij d’n Bekker te winnen is, mooie muziek en actuele informatie, is er een studiogast en zijn er diverse telefonische interviews.

Deze keer is Paschal Noor uit Grave te gast in de vernieuwde radiostudio van Omroep Land van Cuijk. In Het 12uurtje praten Tom Raaijmakers en Corné Kremers met hem over ballonvaren, de Visit Land van Cuijk ballon en zijn tripje binnenkort naar Saudi-Arabië om daar te varen. Daarnaast bellen de programmamakers met Jeroen Houwen, doelman van Vitesse in Arnhem. Binnenkort wordt hij inwoner van het Land van Cuijk. Verder zal Valerie Aben meer vertellen over ’t Optochtje, deze is op carnavalszondag te zien bij Omroep Land van Cuijk.

Luister naar Het 12uurtje om niets te missen en om kans te maken op een heerlijke vlaai. Interviews zijn terug te horen via de podcast van Het 12uurtje en op het12uurtje.nl. Check voor een overzicht van alle frequenties en om wereldwijd mee te luisteren www.omroeplvc.nl