Jan en Tom komende week 2 keer met eigen Oudejaarsconference in Theater Myllesweerd in Mill

Jan en Tom oudejaarsconference 2023

Voor de derde keer verzorgen Jan Volleberg en Tom Raaijmakers uit Wilbertoord een eigen avondvullende Oudejaarsconference in Theater Myllesweerd in Mill. Dit op vrijdag 29 en zaterdag 30 december. Zolang de voorraad strekt zijn tickets voor 15,- euro online te bestellen bij Myllesweerd en af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3.

Voordat Jan en Tom samen aan de Oudejaarsconferences begonnen, stond men al diverse keren samen op het podium in Wilbertoord. “Wij zitten beiden bij toneelvereniging Internos,” vertelt Tom. “Jan deed toen ook al een tijdje mee aan de pronkzitting en ik zei hem dat ik het zo knap vond dat hij alleen op het podium stond tijdens de pronkzittingen. Dat zou ik nooit kunnen. Jan adviseerde me dat gewoon een keer te doen en bood me een klein rolletje aan in zijn optreden tijdens de zittingen.” Dit was in 2015 en sinds die tijd staan de heren samen op het podium.

De optredens samen op de Wilbertoordse zittingen zijn ook de aanleiding geweest om in 2017 voor het eerst een Oudejaarsconference te doen. Jan: “We waren voor de pronkzitting aan het schrijven en dat liep zo lekker dat we zeiden: ‘Zo krijgen we wel een oudejaarsconference vol in plaats van de 20 minuten op de pronkzitting.’” Dat idee bleef bij de heren hangen. “Toen zijn we met Corné Kremers gaan praten om te zien hoe we zoiets zouden kunnen doen en van het een kwam het ander.” Wat volgde waren twee uitverkochte shows en enkele jaren later een tweede Oudejaarsconference. Net als de vorige twee edities kan men op 29 en 30 december naast sketches en conferences ook weer muzikale acts verwachten. “Het was ooit een droom om dit soort shows te kunnen doen, en nu doen we alweer de derde Oudejaarsconference. Dat hadden we nooit verwacht.”

Kaartjes

Reserveer kaartjes voor deze Oudejaarsconference direct online via de agenda op www.myllesweerd.nl. Deze zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Na de show is er zowel 29 als 30 december nog een gezellige afterparty met Dubbel-3sen in Myllesweerd.

Podcast

Beluister het hele gesprek met Jan en Tom via De Neije Krant Podcast. Dit kan via alle podcastproviders en podcastapps. Ook in de rubriek Podcast op inmill.nl is het gesprek terug te vinden. Techniek was in handen van Thijs van den heuvel en het interview werd afgenomen door Corné Kremers.