Inloopmoment speelplekken Mill-West

Child, Playing, Playground.

Maandag 11 december, 17:00 – 18:00 uur

De gemeente Land van Cuijk is in Mill-West bezig met de renovatie en herinrichting van diverse kinder-speelplekken. Het betreft hier een project dat al enkele jaren loopt. Door allerlei oorzaken duurt dit allemaal langer dan de bedoeling was. Zo heeft o.a. de coronaperiode en de gemeentelijke herindeling voor vertraging gezorgd. Om deze redenen is ook het overleg met de buurt, met name in de eindfase, niet altijd gegaan zoals we dat graag willen.

Daarom; nu het project dan eindelijk tot uitvoering kan komen willen we inwoners van Mill – West nog een keer de kans geven om het ontwerp te bekijken.

Graag nodigen wij buurtbewoners en andere belangstellenden uit voor een inloopmoment op maandag 11 december van 17:00 uur tot en met 18:00 uur. Plaats: Wijkaccommodatie De Wester, Havikstraat 1, Mill. Vertegenwoordigers van de gemeente Land van Cuijk zullen u te woord staan, bekijken samen met u het ontwerp en gaan het gesprek aan. Wij hopen dat dit inloopmoment leidt tot prettige en mooie speelplekken die zowel voor de kinderen als voor de omwonenden voor veel plezier zorgen.