Ierse dans met Celtic Sparks op 23 maart in Theater Myllesweerd

Celtic Sparks 2024

Liefhebber van de Ierse dans en muziek? Dan is de show van Celtic Sparks op zaterdagavond 23 maart in Theater Myllesweerd beslist iets voor u. Deze show start om 20.15 uur en tickets kosten 25,- euro. Reserveer tickets via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Ervaar zaterdagavond 23 maart in Myllesweerd de energie van Ierse dans met Celtic Sparks! Voor het eerst bundelen enkele van de meest getalenteerde Nederlandse muzikanten en dansers hun krachten voor deze avond vol muziek en dans. Hun debuutshow “A Trip to Ballygonefishin” staat sinds vorig jaar in de theaters, met een show vol vingervlug spel, oog en oor strelende zang en dans waar de vonken vanaf spatten. Mis het niet!

Celtic Sparks volgt in de voetsporen van bekende shows als Riverdance en Lord of the Dance, waarbij Ierse muziek en dans op een overweldigende manier gepresenteerd worden. Met maar liefst 12 tot 15 dansers en 9 muzikanten is Celtic Sparks een productie van formaat, waarbij het publiek getrakteerd wordt op een onvergetelijke ervaring. Het avondvullende programma bestaat geheel uit originele composities en choreografieën, met een ruime variatie aan geluiden, van zoetgevooisde Keltische ballades tot de bekende roffelende Ierse tapdans.

Deze show is ook te boeken inclusief een theatermenu in Grandcafé ’t Centrum. Zie de mogelijkheden, kosten en om ook direct dit theaterdiner te boeken de agenda op www.myllesweerd.nl