Huub Stapel, Steven Kazàn & Jamie in nieuw theaterseizoen in Myllesweerd

Steven Kazan 2022

Langzaam maar zeker krijgt het nieuwe theaterseizoen van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill steeds meer vorm. De theatercommissie heeft er dit jaar voor gekozen shows direct online in de agenda te zetten als ze definitief geboekt zijn. Zo hoeft men niet te wachten tot het hele programma compleet is voor tickets besteld kunnen worden. Ook deze week zijn er weer 2 top-shows toegevoegd aan de agenda en is de ticketverkoop al begonnen. Myllesweerd is trots om te kunnen melden dat ook Huub Stapel, Steven Kazàn & Jamie dit seizoen in Mill te zien zijn!

Steven Kazàn & Jamie zaterdag 15 oktober:

In het voorjaar van 2020 werden Steven Kazàn en Jamie als duo op de kaart gezet door het razendpopulaire ‘Corona TV’. Deze ‘ongemakkelijke’ video’s werden in korte tijd miljoenen keren bekeken. Na hun online-avontuur, kun je Steven en Jamie zien tijdens hun live-show: ‘Hey hallo’. Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie!

‘Hey Hallo’ is een mix van Steven’s eerdere theatershows én heel veel nieuwe sketches met de heerlijke ongemakkelijkheid van Corona TV. Luchtig entertainment waar je blij van wordt!

Huub Stapel zaterdag 5 november:

Huub Stapel is terug. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland. Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd.

Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Tickets

Tickets voor deze en alle andere shows zijn af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Maar ook online reserveren is mogelijk, zie www.myllesweerd.nl