Hobbymarkt in Wijkaccommodatie de Wester in Mill – deelnemers welkom

de Wester Mill 2021a

Op zondag 16 januari organiseert een werkgroep binnen Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill een Hobbymarkt. Deze jaarlijkse activiteit duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Op deze Hobbymarkt kan iedereen de eigen hobby onder de aandacht brengen en tevens spullen verkopen. Uiteraard is deze Hobbymarkt ook zeer geschikt om de eigen hobby of verzameling uit te breiden, anderen te interesseren en inspireren en mogelijk zelfs nieuwe leden voor eventuele hobbyclubs te werven.

Wilt u deelnemen? Reserveer dan voor 2 januari 2022 de gewenste ruimte. Er zijn tafels (140cm x 70cm) beschikbaar. Kosten bedragen 5,- euro per tafel. De werkgroep wil zorgen voor een gevarieerde markt, reageer dus snel om te voorkomen dat de beschikbare ruimte voor uw hobby al is ingevuld. Commerciële organisaties zijn op deze Hobbymarkt niet toegestaan.

Meer weten of aanmelden? Stuur een mailtje naar hobbymarkt@dewestermill.nl

Beluister een interview met Harry van der Linden van de Wester over deze Hobbymarkt in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje van 24 oktober. Dit kan via hun podcast. Dit kan via alle podcastproviders of op www.het12uurtje.nl