Het 12uurtje later deze maand weer terug op de radio – raai voor een vlaai

vlaai bij Het 12uurtje

Tot eind vorig jaar waren Tom Raaijmakers (Wilbertoord) en Corné Kremers (Mill) elke zondagmiddag te horen bij de Lokale Omroep Mill met het radioprogramma Het 12uurtje. Per 1 januari is de Lokale Omroep Mill samen met Omroep Land van Cuijk opgegaan in Streekomroep Land van Cuijk. De programmering op radio en Tv is samengevoegd en elk programma heeft een plekje gekregen. Zo ook Het 12uurtje, vanaf eind deze maand weer elke zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

De studio van de Lokale Omroep Mill in het souterrain van Cultureel Centrum Myllesweerd wordt de basisstudio van Omroep Land van Cuijk. Maar voor de live RTV-uitzendingen kunnen beginnen, wordt deze studio verbouwd, geschilderd en opnieuw ingericht met nieuwe(re) apparatuur. Daarom zijn de meeste live radioprogramma’s nu nog niet te maken. Als alles volgens plan verloopt worden deze in de loop van volgende week weer opgestart.

Het 12uurtje zal vanaf zondag 30 januari weer elke zondag te horen (en regelmatig te zien) zijn bij Omroep Land van Cuijk. Zoals eerder zijn er dan weer interviews met gasten in de studio en telefonische gesprekken, hoort u het actuele nieuws uit het Land van Cuijk, is er zinnige en onzinnige informatie en is er ook elke week een prijsvraag. Via het spelletje Raai voor een vlaai, geeft Bakkerij den Bekker elke week een tegoedbon weg voor een heerlijke vlaai, op te halen bij een van hun vestigingen in het Land van Cuijk. Reserveer zondag 30 januari in de agenda en luister naar de eerste uitzending van Het 12uurtje bij Omroep Land van Cuijk. www.omroeplvc.nl