Halloweentocht zaterdag 30 oktober in Mill volledig vol geboekt

Halloween dansgroep

Nadat bekend werd dat er dit jaar weer een Halloweentocht in Mill zou komen voor de jongste jeugd, stroomden de aanmeldingen binnen. Vandaar dat de organisatie (Stichting Activiteiten Mill met steun van het Ondernemers Collectief Mill) aangeeft dat alle beschikbare plekken vol geboekt zijn.

Zaterdagavond 30 oktober trekken er vanaf 18.00 uur groepjes kinderen met begeleiding door de prinsessenbuurt en een deel van het Millse centrum. Start is vanuit Myllesweerd. Daar zorgen enkele dansgroepen van Keep on movin voor een speciale Halloweendans waarna de kinderen helemaal in de juiste sfeer zijn voor de Halloweentocht. Het laatste groepje vertrekt 19.30 uur. Her en der treffen zij een post aan of een adres waar men aan mag bellen voor wat lekkers. Het eindigt allemaal in de Kerkstraat waar de kinderen nog getrakteerd worden op wat lekkers bij Any Tyme de Keizer en Plaza de Frietkraam & Zo.

Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill wensen alle kinderen (en ouders/begeleiders) veel plezier en dankt alle vrijwilligers voor hulp bij organisatie en als post.