Halloweentocht dit jaar in Mill centrum en prinsessenbuurt alleen voor de kleinste

halloween-2017a-300x166

Door de versoepelingen rond het coronavirus zal er dit jaar op zaterdag 30 oktober weer een Halloweentocht worden gehouden in Mill. Maar dit keer alleen voor de kleinere jeugd tot en met 9 jaar. De aansluitende griezeltocht zoals voorgaande jaren vervalt dit keer. Er is na de aangekondigde versoepelingen te weinig tijd om deze grotere griezeltocht met voldoende griezelposten goed te organiseren. Maar omdat de initiatiefnemers Halloween 2021 niet zomaar voorbij willen laten gaan, komt er wel een tocht voor de kleinere jeugd.

Tijdens deze Halloweentocht voor de jongste jeugd zal er een route worden uitgezet door de prinsessenbuurt in Mill die start en eindigt bij Cultureel Centrum Myllesweerd. Vanaf 18.00 uur vertrekt er elke 10 minuten een groepje kinderen met eigen begeleiding door de ouders en of eigen begeleiders. Her en der zal een Halloweenpost te vinden zijn en ook zijn er wat adressen waar men aan mag bellen voor wat lekkers.

Wilt u ergens in de route een eigen Halloweenpost inrichten of wilt u op een andere manier iets bijdragen aan deze Halloweentocht? Woont u in de prinsessenbuurt en wilt u een aanbeladres zijn waar kinderen wat lekkers krijgen? Neem dan contact op met de organiserende werkgroep van deze Halloweentocht via tel. 0485-325634 of mail naar info@uitinmill.nl

Wilt u samen met uw kinderen deelnemen aan deze gratis Halloweentocht? Dan kunt u zich aanmelden via info@uitinmill.nl. Om het voor deelnemers en aanbeladressen leuk te houden, is er een maximaal aantal kinderen wat per groepje mee kan lopen. De eerste groep vertrekt om 18.00 uur en dan elke 10 minuten. De laatste groep vertrekt om 19.30 uur.

Deze Halloweentocht wordt mede mogelijk gemaakt en financieel ondersteund door Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill