Gratis optreden te winnen bij 20 jaar 8BB

8BB opbouw 2024

De Eightball Boppers vieren op zondagmiddag 10 maart van 15.00 tot 19.00 uur hun 20-jarig bestaan. Aangezien drie van de vier bandleden hun roots in Sint Anthonis hebben, is het logisch om dit gratis toegankelijke festijn te houden in MFC Oelbroeck in Sint Anthonis.

De middag staat  in het teken van 100 rockabilly en rock-‘n-roll liedjes waarvan de Boppers volgens een rad van fortuin en op verzoek een selectie zullen spelen. Ook zal de top-10 van meest populaire liedjes uit de internet-poll aan bod komen. Hiervoor kun je nog steeds stemmen als je even deze URL overtypt: t.ly/pQ8Z8

De Eightball Boppers zullen deze middag ondersteund worden door enkele gastmuzikanten zoals een flink boogiënde pianist en Elvis from Mill die zijn ’24 Comeback Special viert. De muziek wordt ook gelardeerd met ettelijke groepen boogiewoogie dansgroepen, die de ambiance flink zullen opzwepen. Dat geldt ook voor de DJ, die vanuit een mega-jukebox vinyl plaatjes draait in de pauzes van de live-muziek.

T-shirt voor gratis gig
Speciaal voor de gelegenheid is een letterlijk tijdloos maar ook vintage T-shirt ontworpen dat deze middag te koop is. Elke koper ontvangt een lootje voor de loterij, en maakt twee kansen op een volledig verzorgd optreden door de Eightball Boppers: eentje akoestisch en eentje elektrisch. 8BB komt dan gratis gewoon in je huiskamer,  je tuin, op het feest van je club of in je favoriete café spelen.

20 jaar Eightball Boppers – 10 maart 2024 – 15.00-19.00 uur
MFC Oelbroeck – Breestraat 1d – 5845 AX Sint Anthonis
Meer informatie op www.8bb.nl