Gezocht: Foto’s Land van Cuijk

verrassend land van cuijk

Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk is op zoek naar de mooiste foto van ons Land van Cuijk. Iedere inwoner en bezoeker mag foto’s insturen om kans te maken op een mooie prijs.

Ons Land van Cuijk kent prachtige landschappen, vergezichten, gebouwen, evenementen en mensen. Dit alles wordt vaak vastgelegd als foto en gedeeld via Social Media, maar dan verdwijnen de kiekjes weer. Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk – bestaande uit 50 kleinschalige ondernemers die zich ten doel hebben[JvD1]  gesteld het toerisme in het Land van Cuijk te bevorderen – wil graag deze foto’s waarborgen.

Iedereen mag meedoen aan de fotowedstrijd en mag een onbeperkt aantal foto’s insturen. Het maakt op zich niet uit wat er op[JvD2]  de foto staat, als het maar een Goei Leven in het Land van Cuijk vertegenwoordigt[JvD3] . Mensen die aan het genieten zijn van een kopje koffie op een terras, het Maasheggenlandschap, De Kuilen bij zonsondergang of een ridder te paard door Grave. Het kan allemaal!

Uit de inzendingen maakt het bestuur van de vereniging een selectie. Deze foto’s zullen gebruikt worden in de nieuwe brochure, als ansichtkaart, in de sociale media kanalen of op de website www.verrassendplattelandvancuijk.nl Dit alles ter promotie van onze mooie regio en Uiteraard, indien gewenst, met bronvermelding van de fotograaf.

Ben je in het bezit [JvD4] van een mooi kiekje en wil je ‘eeuwige’ roem, stuur jouw foto dan voor 15 december in naar communicatie@plattelandvancuijk.nl. Wordt jouw foto gekozen voor de voorkant van onze nieuwe brochure, dan ontvang je behalve ‘eeuwige roem’ een heerlijke verrassing!