Gezamenlijk carnavalsfeest 2022 in Aldendrielpark Mill geannuleerd

annulering-carnaval-park22Na een jaar geen carnaval keken we enorm uit naar weer een groots gezamenlijk evenement in het Aldendrielpark in Mill. De maanden november, december en januari staan normaliter in het teken van alle voorbereidingen. Leveranciers worden vastgelegd, artiesten worden geboekt en de promotie gaat van start. Helaas is gebleken dat het onduidelijk is of een evenement van dit formaat tegen die tijd kan plaatsvinden. Omdat dit een te groot financieel risico met zich mee brengt hebben we als organisatie moeten besluiten dat het niet reëel is om verder te gaan met de voorbereidingen in deze onzekerheid; en annuleren daarom het evenement voor 2022.


De gezamenlijke Millse horecaondernemers, 0485-events en Stichting Carnaval Mill besloten enkele jaren geleden een groots gezamenlijk meerdaags carnavalsfeest te organiseren in het Aldendrielpark aan de hoek Schoolstraat in Mill. De deuren van alle horecazaken bleven gesloten en het totale feest werd in diverse tenten en feesttempels in het park geconcentreerd. Dit concept bleek een regelrecht succes. Van vrijdagavond tot en met de sluiting op dinsdagavond vermaakte jong en oud zich op dit carnavalsevenement met de uitstraling en opzet van een festival.

Net als vorig jaar gaat het evenement in het Aldendrielpark niet door, de betrokken partijen hopen in 2023 weer een gezamenlijk groots carnavalsfeest te kunnen organiseren.

Aankomende carnaval gaan de deuren van de horecazaken wel weer open! Binnen de dan geldende regels zorgen we samen voor een fantastisch carnavalsfeest voor jong en oud.