Filmhuis Mill met 1917 en Star wars

film 1917 2021

Filmhuis Mill is een onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Elke 1e en 3e woensdagavond van de maand draait er een film, maar in oktober en november is er ook af en toe op vrijdagavond een film te zien. Tickets kosten 8,- euro en dat is inclusief een consumptie.

Woensdag 6 oktober 20.00 uur – 1917

Van Oscar®winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty) komt een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog; 1917. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay; bekend van Captain Fantastic) en Blake (Dean-Charles Chapman; van Game of Thrones) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer.

Vrijdag 8 oktober 20.00 uur – Star wars: the rise of the Skywalker

Rey moet haar persoonlijke demonen onder ogen zien. Terwijl het conflict tussen de Jedi en de Sith zijn hoogtepunt bereikt, mengen ook oude bekenden zich in de strijd.

Tickets

Bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 zijn tickets a 8,- euro te koop. Maar ook zijn deze online te reserveren. Zie hiervoor de agenda op www.myllesweerd.nl