Film ‘The Fabelmans’ te boeken in Filmhuis Mill met en zonder diner bij Buurman Mill

The Fabelmans 2023

Regelmatig zijn er in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 films te zien die te boeken zijn inclusief een diner voor de film bij de Buurman in Mill. Zo ook woensdag 20 december. Dan draait de film ‘The Fabelmans’ die voor 9,- euro te boeken is en voor 27,50 euro inclusief tevoren een hapje eten bij de Buurman tegenover Myllesweerd. Het betreft een voor- en hoofdgerecht (keuze uit Vis, Vlees, Vega). Dit start om 17.30 uur en om 20.00 uur start de film. De tickets zijn inclusief een consumptie in Myllesweerd.

The Fabelmans

De kleine Sammy Fabelman groeit op in Arizona in de jonge jaren na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Al in zijn kindertijd heeft hij een grote passie gevonden in de cinema en maakt hij films met zijn vrienden. Hij voelt zich hierin gesteund door zijn moeder, een bedreven pianiste. Zijn vader is informaticus wiens collega Benny de rol van oom voor Sammy en zijn zussen op zich neemt. Deze familiedynamiek leidt uiteindelijk tot spanningen die doorsijpelen in de audiovisuele creaties van Sammy.

Acteurs: Gabriel LaBelle, Michelle Williams en Paul Dano Regisseur: Steven Spielberg Duur: 1u51m Genre: Drama

Tickets

Tickets zijn online te bestellen via de agenda op www.myllesweerd.nl maar ook zijn deze af te halen aan de balie van Myllesweerd in Mill.