Eightball Boppers, bier, Tontje d’n Dwerg, Repair café Wanroij en meer in Het 12uurtje

eightball boppers 2022

Qua muziek zal het zondag in Het 12uurtje beslist al iets meer met carnaval gaan worden. Maar ook is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij Omroep Land van Cuijk natuurlijk meer te horen. Naast muziek en informatie zijn er namelijk ook weer interessante interviews in Het 12uurtje en is er weer een vlaai te winnen van Bakkerij d’n Bekker.

Deze keer zijn Martijn Willems en Willy Cornelissen van Eightball Boppers studiogast. Met hen praat men over de onlangs uitgebrachte single op vinyl. Maar ook over bijna 2 jaar niet op kunnen treden door de coronamaatregelen. De toneelvereniging in Oploo is in volle voorbereiding voor de jubileumvoorstelling rond Tontje d’n Dwerg en in het Wapen van Wanroij start men binnenkort met een Repair Café. Jan Volleberg uit Wilbertoord brouwde een eigen bier met een bijzondere naam. In Het 12uurtje hoort u over al die zaken meer.

Zie voor een overzicht van alle RTV-frequenties bij de diverse providers of om wereldwijd mee te luisteren (en binnenkort live te kijken) www.omroeplvc.nl