Drieënzestigste keer Millse Mars in Mill

Winterserie Mill 2022

Hoort u ook bij het grote legioen wandelaars dat mee doet aan de Nijmeegse vierdaagse? Dan kunt u nu hiervoor trainen. Of loopt u graag een wandeltocht, dan krijgt u nu de kans om dit in Mill te doen.

Wandelsportvereniging Amicitia organiseert de Millse Mars, op zondag 15 mei. voor de 63e keer! Er zijn diverse nieuwe routes. De routes leiden de wandelaars door de wijde omgeving van Mill over verharde en onverharde paden. Onder andere door De Molenheidse-en Langenboomse bossen. Het gebied De Kuilen en rondom Kasteel Tongelaar. De routes zijn voorzien van pijlen. Er is voldoende rust gelegenheid.

De start is vanaf het Clubhuis Op Goede Voet aan de Sportweg 13 in Mill. Te bereiken via de doorgaande weg tussen Wanroij en Mill. Parkeren kan onder andere bij uitvaartcentrum Annora. U kunt kiezen voor de volgende afstanden 5-10-15-20-30-40 kilometer. De starttijd voor de wandelaars is vanaf 7.00 uur. Tot 13.00 uur kunt u inschrijven, dan alleen nog voor de kortere afstanden. Het startbureau sluit om 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon, leden van een erkende wandelbond krijgen € 1,00 korting op het inschrijfgeld. Ook wandelboekjes en IVV kaarten worden afgestempeld. Iedereen is welkom bij deze wandelingen.

Onze volgende activiteit is de Avondvierdaagse ,van 21 tot 24 juni, noteer deze alvast in uw agenda. Kijk voor het actuele nieuws voordat u vertrekt altijd even op onze website www.wsvamicitia.nl.