Doe ook mee aan Ontdek Mill Kunstroute 2024 in Mill en Langenboom

Kunstroute 2024 nieuws

Voor de 11e keer wordt door het Toeristisch en Recreatief Platform Ontdek Mill een Kunstroute georganiseerd. Deze Kunstroute zal op zondag 5 mei officieel geopend worden. Vanaf dat moment kan iedereen tot eind september de route wandelen of fietsen en onderweg genieten van tal van kunstwerken in en rond Mill en Langenboom.

Thema

Elk jaar heeft de Kunstroute een ander thema. Dit keer is gekozen voor het thema: “Boeren Burgers en Bourgondiërs”. Alle belangstellende (amateur)kunstenaars en kunstgroepen kunnen hiermee aan de slag en een eigen creatieve invulling geven aan dat thema.

Deelnemen

Wilt u ook (alleen of samen met anderen) actief deelnemen aan deze Kunstroute met een eigen kunstwerk? Laat het de werkgroep dan weten. Op maandagavond 29 januari is er om 20.00 uur een bijeenkomst voor alle geïnteresseerden. Dit bij Bert Verweijen in Galerie “Altied al gewild” aan de Leeuwerikstraat 96 in Mill. De werkgroep zal hier het thema toelichten, uitleg geven over deelnemen en eventuele vragen beantwoorden. Aanmelden om hierbij aanwezig te zijn is niet nodig.

Kunt u die avond niet maar wilt u wel deelnemen aan de Kunstroute 2024? Neem dan contact op met Bert via 06 50 44 92 97 of stuur een mailtje naar kunstroute@inmill.nl

Zie voor meer informatie ook www.ontdekmill.nl/kunstroute