Dit weekend start kaartverkoop voor Buut- en Showavonden in ’t Lagerhuis in Mill

Andy Marcelissen 2023

Zoals al vele jaren een traditie is, zijn er op donderdag en vrijdag voor carnaval 2 buut- en showavonden in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Zo ook op donderdagavond 16 en vrijdagavond 17 februari aanstaande. De kaartverkoop hiervoor is echter al dit weekend, zondag 22 januari. De deuren van ’t Lagerhuis gaan om 18.00 uur open en de kaartverkoop start om 19.00 uur. De kaartjes kosten 17,50 euro en zoals gebruikelijk, op is op.

Showavond 2023

Deze elk jaar goed bezochte en humoristische buut- en showavonden worden georganiseerd door Maarten de Groot Evenementen in samenwerking met Grandcafé ‘t Lagerhuis. De presentatie is in handen van José van Oijen. Net als alle voorgaande edities staan er vooral kampioenen op het podium en hoort u de beste buuts van dit moment. Voor een avondje heerlijk lachen zorgen dit keer Andy Marcelissen, Rob Bouwman, Iveke Van Gerwen, Robert Van Dijk, Rien Van Genugten en Erik Mulder. Kortom, een gegarandeerde gezellige en humoristische avond!

Meer weten over activiteiten in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill? Check dan hun Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl