Dilana Smith met try out van “Legendary Women of Rock” in Theater Myllesweerd

Dilana Smith 2023

Haar gestalte mag petit zijn, maar zodra zangsensatie Dilana Smith (Zuid-Afrika) in de huid kruipt van rocklegendes als Tina Turner, de zusjes Wilson van Heart, Janis Joplin, Cyndi Lauper, Joan Jett, Blondie, Skin, Alanis Morissette of Adele, is ze ‘larger than life’. Dit alles zal ze zaterdagavond 23 september allemaal live laten horen en zien in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Tussen de nummers door vertelt ze in een aandoenlijke mengelmoes van Nederlands, Engels en Zuid-Afrikaans over opmerkelijke paralellen tussen haar roerige leven en dat van haar heldinnen. Welk lied ze ook zingt, ze gaat los met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem en een atletisch, expressief lichaam. Ze wordt bijgestaan door een band met topmuzikanten die haar feilloos aanvoelen. Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze is een magneet: aan het einde van de avond houdt iedereen van haar.

Tickets kosten 20,- euro en dat is inclusief een consumptie. Er zijn zowel tickets te reserveren voor de zaal als voor op het balkon. Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill of reserveer online via de agenda op www.myllesweerd.nl