Cabaretière Esther van der Voort met “Mama is boos” in Myllesweerd

Esther van de Voort 2023

In dit bomvolle theaterseizoen in Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill wisselen humor, muziek en show elkaar snel af. Geniet je de ene keer van mooie rustige luisterliedjes, de avond daarna sta je weer te swingen en feesten terwijl je de dag daarna weer buikpijn krijgt van het lachen. Kortom, Theater Myllesweerd heeft dit seizoen voor elke theaterliefhebber wel wat in de planning staan. Zo komen zaterdagavond 14 oktober liefhebbers van cabaret weer aan hun trekken met de theatershow van Esther van der Voort. Aanvang 20.15 uur en tickets kosten 17,50 euro.

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort (tevens single mom en ex-ambtenaar) wat nou echt belangrijk is in het leven. Maar maakte Esther zelf altijd de juiste keuzes, of reageerde ze puur uit emotie? Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick? Hoe laat is het? Wat eten we? Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terecht gekomen? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen.

Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oke, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos. Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, boos op d’r navigatiesysteem, boos op d’r baas, maar vooral boos op zichzelf.

Tickets zijn a 17,50 euro af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en ook online te bestellen. Dit kan zonder extra kosten via de agenda op www.myllesweerd.nl