Cabaretier Andries Tunru met ‘In Theorie’ in Theater Myllesweerd

Andries Tunru 2023

Zaterdagavond 11 maart staat cabaretier Andries Tunru in Theater Myllesweerd in Mill. Hij verloor weliswaar de finale van De Slimste Mens van Snollebollekes, maar won aan populariteit met zijn Tv-optreden en zijn eerste theatershow. Wat dat met hem deed? Dat hoort en ziet u in zijn 2e voorstelling. Tickets kosten 20,- euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer tickets direct online via de agenda op www.myllesweerd.nl

Andries Tunru

Het is zijn tweede. En wat doet dat met je? Als je eerste al zoveel jubelpers heeft gehad? Als ze je ‘charisma, scherpte en goeie improvisatie’ (Het Parool) al hebben ontdekt? Als iedereen weet dat ze ‘de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers’ (Friesch Dagblad) kunnen verwachten?

In Theorie ga je daar dan mee door. Andries Tunru ook. Maar in de praktijk is In Theorie wel weer mooi een sprong verder. Als gediplomeerd psycholoog neemt hij het mens-zijn onder de loep. Duikt hij in zijn en onze binnenwereld. In Theorie is in theorie de stand-upste psycho-analyse ooit. Hij verloor de finale van De Slimste Mens. Wat doet dat met je, achter Snollebollekes tweede zijn? We zien het in zijn tweede.

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

Tickets zijn zonder extra kosten online te reserveren en zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Zie voor een overzicht van theatershows, films en andere activiteiten www.myllesweerd.nl en volg Myllesweerd via de diverse sociial mediakanalen.