Cabaret met Fabian Franciscus 1 december in Myllesweerd “Lekker Gezellig!”

Fabian Franciscus 2023

Liefhebber van cabaret? Reserveer dan tickets voor de show van Fabian Franciscus op vrijdagavond 1 december in Theater Myllesweerd in Mill. De show start om 20.15 uur en tickets kosten 17,50 euro, dit is inclusief een consumptie. Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 of reserveer zonder extra kosten online via de agenda op www.myllesweerd.nl

 Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian Franciscus zijn derde. Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens… maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk! Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zou zeggen: “Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien… Kortom; een avondje keihard lachen met zijn allen, want dat is sowieso de beste oplossing en ook nog eens lekker gezellig!”

Fabian zijn eerste twee voorstellingen waren zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Ook staat zijn show Vlafeest inmiddels of Netflix en was te zien bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen, Radio 2 etc. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.

Meer weten over deze en alle andere theatershows en films in Myllesweerd? Volg ze via socials en zie www.myllesweerd.nl