Bezoek tegen consumptieprijs de cabaretshow van Gerrie Smits in Theater Myllesweerd in Mill

Gerrie Smits 2023

Zondagavond 26 november kan iedereen om 19.00 uur voor slechts 2,50 euro naar de theatershow “Naakt!!” van Gerrie Smits. Voor dit bedrag krijgt u een consumptie waardoor de theatershow eigenlijk helemaal gratis te bezoeken is. Tickets voor deze show reserveren is wel noodzakelijk. Dit kan online via de agenda op www.myllesweerd.nl en ze zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.  

Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling “Naakt!” zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Hoe gaat hij na drie scheidingen met de vrijheid van zijn huidige open relatie om en de schaamte van zijn perfect Nederlands sprekende dochter rondom zijn eigen Brabants accent? Nadat hij de dood in de ogen gekeken heeft geniet hij ten volste van het leven en alle schaamteloze acties die daarbij horen. Om iedereen kennis te laten maken met Gerrie is de speciale actie bedacht om de theatershow gratis te kunnen bezoeken met alleen de kosten voor 1 consumptie.

Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma “Lang Leve de Vrijdag” en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien.

Meer weten over deze en de vele andere shows in dit theaterseizoen? Check dan de agenda op www.myllesweerd.nl en volg Myllesweerd via de diverse socials.