Barby te zien in Filmhuis Mill tijdens zowel Valentijnsdag als tijdens speciale Tienermiddag

Barbie film 2024

Naast de meest uiteenlopende theatershows en activiteiten, zijn er in Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill ook regelmatig films te zien. Dat is op Valentijnsdag (woensdag 14 februari) om 20.00 uur en vrijdag 16 februari 13.30 uur de film Barby. Voor Valentijnsdag is deze te boeken voor 15,50 euro inclusief hapjes en drankjes. Tijdens de Tinermiddag is deze zowel zonder (7,50 euro) als met (12,50 euro) een speciaal arrangement (drankje, chips en snoep) te reserveren.

Barby

Leven in Barbie Land is een perfect wezen zijn op een perfecte plek. Tenzij je een existentiële crisis hebt. Of je bent een Ken. Nadat Barbie uit Barbie Land is gezet omdat ze er niet zo perfect uitzag, vertrekt ze naar de mensenwereld om het ware geluk te vinden.

Geregisseerd door: Greta Gerwig Met onder meer: Margot Robbie, Ryan Gosling en America Ferrera.

Valentijndeal – woensdag 14 februari 20.00 uur

Neem jouw Valentijn een compleet verzorgd avondje mee uit! Deze deal à 15,50 euro is inclusief ticket voor de film, heerlijke lekkernijen bij binnenkomst, een bittergarnituurtje in de pauze én een drankje naar keuze (speciaal bieren en sterke dranken uitgezonderd). Dit allemaal vanuit jouw luie stoel in onze sfeervolle theater- en filmzaal. Het drankje en al het lekkers mag uiteraard mee naar jouw stoel, wij zorgen voor een tafeltje daarvoor.

Tienermiddag – vrijdag 16 februari 13.30 uur

Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen een middagje naar de Film “Barbie”, je ouders zijn ook van harte welkom! Het ticket voor de film kost 7,50 euro. Er is ook een speciale combideal te boeken voor 12,50 euro. Dat is dan inclusief ticket, flesje Fuze Tea (keuze uit 3 smaken), zakje chips (paprika of naturel) en zakje M&M’s (choco of crispy). Dit alles kan gekozen worden bij binnenkomst. Het is NIET toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Tickets

Via de agenda op www.myllesweerd.nl kun je tickets boeken. Ook zijn deze af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. In de agenda zie je ook welke shows, films en activiteiten er dit seizoen nog te zien zijn.