Ballonvaren vanuit Aldendrielpark in Mill – nog tickets beschikbaar voor 12 en 20 juni

ballon Visit Land van Cuijk

Wilt u eens een ballonvaart maken of iemand een ballonvaart cadeau doen? Dat kan via Stichting Activiteiten Mill (SAM). In overleg met ballonvaarder Paschal Noor uit Grave boeken zij ballonvaarten vanuit het Aldendrielpark in Mill. Een ticket kost 195,- euro per persoon en is te boeken via Corné Kremers via 06 10 838 612 of door te mailen naar info@beleefhetinmill.nl

Details

In de Visit Land van Cuijk ballon is ruimte voor 4 passagiers. Uiteraard is dat alles een beetje afhankelijk van het gewicht van de passagiers. Na het boeken van een ballonvaart gaat SAM in overleg met Paschal en de passagiers om naar een geschikte datum te zoeken. Op de dag van de geboekte vaart bekijkt men de weersverwachting en afhankelijk daarvan gaat de vaart door of wordt naar een andere dag doorgeschoven. De vaart gaat alleen door bij mooi helder weer zodat men optimaal kan genieten van de vaart en de prachtige omgeving van Mill. Na de vaart komen passagiers samen met de crew weer terug naar Mill om onder het genot van een drankje na te praten.

Maandag 12 en dinsdag 20 juni

Maandagavond 12 juni en dinsdagavond 20 juni staan er weer ballonvaarten in de planning. Voor 12 juni is nog ruimte voor 2 passagiers en voor 20 juni nog voor 1 passagier. Belangstelling? Reserveer via info@beleefhetinmill.nl of bel 0485 32 56 34.

Zie voor hetgeen SAM zoal doet www.beleefhetinmill.nl