Annulering Winterfestijn gemeente Mill en Sint Hubert

winterfestijn-gemeente 2021


Helaas hebben we als werkgroep door alle ontwikkelingen rond het coronavirus en de bijbehorende maatregelen moeten besluiten het Winterfestijn te annuleren. Dit hebben we in goed overleg met de gemeente Mill en Sint Hubert besloten. We hadden het originele plan van het Winterfestijn al teruggebracht naar enkele alternatieve mogelijkheden maar helaas zijn ook deze niet haalbaar.


We hadden het graag anders gezien, zeker omdat het Winterfestijn georganiseerd zou worden als afscheid van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert. Jammergenoeg laat de huidige coronasituatie een vorm van ‘elkaar ontmoeten’ nu niet toe. Het is niet anders. Gezondheid en veiligheid gaan boven alles.


Diner aandacht voor elkaar


Ook de ‘Diners aandacht voor elkaar’ kunnen helaas niet doorgaan. Ook al zijn deze diners kleinschaliger van aard, we kunnen ook dit initiatief niet op een verantwoorde manier organiseren. Hierover is inmiddels contact geweest met de betrokken organisaties.


Als organiserende werkgroep onder de vlag van Ontdek Mill willen we echter op een later moment alsnog een moment van ontmoeting en terugkijken op deze mooie gemeente Mill en Sint Hubert organiseren. Wanneer, in welke vorm en waar, dat gaan we verder uitwerken.
Graag willen we als werkgroep Winterfestijn de gemeente Mill en Sint Hubert bedanken voor de prettige samenwerking en alle betrokken sponsoren voor hun financiële en materiele toezeggingen. Wij wensen ondanks deze lastige tijd iedereen fijne feestdagen en zodra er nieuws is over een ander moment van ontmoeting en afscheid van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert laten we dat weten.

Check voor meer nieuws en een overzicht van alle betrokken ondernemers www.winter-festijn.nl