Andy Marcelissen met ‘HIJ KOMT, HIJ KOMT’ in Theater Myllesweerd

Andy Marcelissen 2023 a

Cabaretier Andy Marcelissen is geen onbekende in Mill en omgeving. Vaker dan eens stond hij ook op het programma van buutavonden. Maar omdat hij veel meer te vertellen heeft dan wat in een buut past schreef hij de show ‘HIJ KOMT, HIJ KOMT’ waarmee hij vrijdagavond 22 december om 20.15 uur in Theater Myllesweerd in Mill te zien is. Tickets kosten 20,- euro en dat is inclusief een consumptie.

Slecht slapen, weinig eetlust, buikpijn, hoofdpijn, plotselinge koortsaanvallen, overspannen of superdruk gedrag; het zijn allemaal herkenbare symptomen die zich manifesteren rond Sinterklaas en Kerst. En die treffen niet eens alleen overgevoelige kinderen; ook een nuchter zieltje kan behoorlijk op tilt slaan. Hoe blijft de feestmaand feestelijk? Hoe houden we het vrolijk? Deze voorstelling dus.

Over kerstmarkten bezoeken, de zak van Sinterklaas, André Hazes, goede voornemens, All you need is love, kerst-hits, het jaar 2023, ongegeneerd vreten, de Top-2000, gedichten en misschien nog wel wat heerlijke Sinterklaasconferences. Wie zal het zeggen! Andy Marcelissen niet in ieder geval. En natuurlijk mag de kerstconference – het tweeduizend jaar oude mirakel dat door Andy Marcelissen in een modern jasje is gestoken – niet ontbreken.

Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill maar zijn ook direct online te bestellen. Dit kan zonder extra kosten via de agenda op www.myllesweerd.nl