Ad collaborate gekozen als winnaar Kunstroute Ontdek Mill 2022

winnend kunstwerk 2022

Sinds 1 mei kon iedereen weer genieten van de Kunstroute van Ontdek Mill. Deze bijna 15 kilometer lange route telde 30 kunstwerken die gemaakt waren in het thema Samenwerken dat werkt. Net als bij de vorige edities waren er ook voor deze 9e Kunstroute weer veel positieve reacties. Bezoekers genoten volop van de kunstwerken maar ook van de mooie route in en rond Langenboom.

Elke editie kunnen bezoekers ook aangeven welk kunstwerk men het mooiste, origineelste of grappigste vond. Dit werk zal een jaar lang een plekje krijgen aan de Hoogveldseweg in de buurt van Fitland in Mill. Dit keer waren de meeste stemmen voor het kunstwerk Ad collaborate wat gemaakt is door team Hatseflats wat bestaat uit Gradje van Eeuwijk, Bart Cornelissen, Quentin van Overdijk en Robert Verweijen. Hoofd persoon van het kunstwerk Ad collaborate is Ad. Ad ligt helemaal uit elkaar en je zult moeten samenwerken om het kunstwerk in zijn geheel te kunnen zien.

Ook in 2023 zal er weer een Kunstroute georganiseerd worden. Begin januari zal de werkgroep het thema en de route van deze 10e editie bekend maken. Zij hopen ook dan weer op veel deelnemers. Nu alvast aanmelden? Stuur dan een mailtje naar kunstroute@inmill.nl

Meer weten en op de hoogte blijven? Zie dan ook de website www.ontdekmill.nl/kunstroute