Actie rond uitbreiding van Beweegpark in Aldendrielpark Mill

Sporttoestellen Aldendrielpark maart 2023

Zondag 9 juli start een speciale actie voor de vervolgfase voor uitbreiding van de beweegtoestellen in het Aldendrielpark in Mill. Dit alles inclusief de opening van de huidige al aanwezige beweegtoestellen door wethouder Willy Hendriks van Haren van de gemeente Land van Cuijk. Ook worden tijdens deze bijeenkomst de shirts uitgereikt aan deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Deze bijeenkomst start om 12.00 uur bij Schenkerij Kasteel Aldendriel in Mill. Iedereen is hierbij van harte welkom. 

Actie

De actie die in het weekend van 9 juli start, is met name gericht om nog een of meerdere beweegtoestellen in het Aldendrielpark bij te plaatsen. Eerder dit jaar werden er al enkele zaken geplaatst, maar op veler verzoek wil Stichting Aldendrielpark de mogelijkheid om in het park te spelen en sporten nog uitbreiden. Met name voor de allerkleinsten. Om hiervoor geld op te halen wordt o.a. een loterij gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Ook start er in het weekend van 9 juli een crowdfunding. Met de loterij zijn prachtige prijzen te winnen. Deze actie is een initiatief van Klomp Advies – RegioBank Mill, Stichting Aldendrielpark, Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill. 

4Daagse

Tijdens de officiële start van deze actie, worden ook de shirts uitgereikt aan deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Deze shirts worden aangeboden door Stichting Ontdek Mill en Stichting Activiteiten Mill. Zo’n 100 inwoners gaven aan een shirt te willen en op die manier goed herkenbaar te zijn tijdens deze grootste wandelmars ter wereld die op dinsdag 18 juli van start gaat.

Binnenkort leest u in o.a. De Neije Krant meer over de actie met loterij en crowdfunding, overzicht van te winnen prijzen en waar de loten verkrijgbaar zijn. www.aldendrielpark.nl