Abonneer of volg gratis Neije Krant Podcast

podcast

Sinds een tijdje heeft De Neije Krant ook een eigen podcastkanaal. Hier zijn interviews te horen waarvan een deel ook als geschreven verhaal in De Neije Krant geplaatst worden. Geschreven interviews kunnen soms niet echt het hele verhaal of de sfeer weergeven waarin iets aan de orde komt. Vandaar dat men besloot interviews met een eigen mobiele podcast-set op te nemen en deze gesprekken in zijn geheel op De Neije Krant Podcast te plaatsen.

Er zijn verschillende podcast-apps die via diverse apparaten te gebruiken zijn. Zoek in zo’n podcast-app naar De Neije Krant en kies vervolgens voor abonneren of volgen. Dit is helemaal gratis. Hierdoor komen nieuw geplaatste interviews automatisch bij u binnen en mist u geen interviews. Ook via de Podcastpagina op de nieuwssite www.inmill.nl zijn deze interviews te beluisteren.

Wellicht is deze zomerperiode een goed moment om eens door de al geplaatste interviews te bladeren en deze te beluisteren. Onlangs is er een uitgebreid interview geplaatst over de nieuw op te richten VMBO-school Peelrand in Mill, met redacteur en acquisiteur Corné Kremers en met 2 bestuursleden van de Wester over de toekomst van deze Wijkaccommodatie. Maar ook zijn er diverse interviews te vinden over 66 jaar carnaval in Mill, de Nationale Bomenbank, met wethouders over de start van de gemeente Land van Cuijk en waar men zoal mee bezig is en over 70 jaar KBO in Mill.

Ook een keer te gast zijn in De Neije Krant Podcast om meer te vertellen over uw initiatief, bedrijf, vereniging of organisatie? Mail naar redactie@deneijekrant.nl