Aanmeldingen welkom voor Gèrme Paplepel

Germe Paplepel 2023

Op 1, 2, 3 en 4 maart 2025 is het weer carnaval. Dit feest zal men in Mill dan voor de 67e keer gaan vieren. Om ervoor te zorgen dat dit meer dan gezellige dorpsfeest voor jong en oud met de paplepel wordt ingegoten, is er een speciale Gèrme Paplepel beschikbaar. Dit voor alle kersvers geboren Germerinnekes en Germkes. Hiermee hoopt Stichting Carnaval Mill ook de jeugd al op jonge leeftijd kennis te laten maken met carnaval en alle bijbehorende activiteiten.

Dus zijn jullie onlangs trotse ouders, grootouders of bijvoorbeeld oom of tante geworden van een Gèrmke of Gèrmerinneke? Laat het dan weten aan SCM ’t Germelaand. Mail de gegevens, indien mogelijk inclusief geboortekaartje, naar info@germelaand.nl. Hierna ontvangen binnen afzienbare tijd de ouders van deze kersverse Gèrm of Gèrmerinneke in Mill de speciale Gèrme Paplepel. Ouders wordt gevraagd een foto te maken van de baby met de Gèrme Paplepel, deze foto publiceert SCM ’t Gèrmelaand inclusief felicitatie op o.a. de eigen website en social media.

Meer weten of op de hoogte blijven van carnaval in Mill? Volg SCM ’t Gèrmelaand via social media of zie regelmatig www.germelaand.nl