4 de zomer met popkoor ZIP op 8 juli.

VierDeZomer met ZIP_SocialMedia_2022

Popkoor ZIP is er weer! Door alle coronamaatregelen zijn we een hele tijd “buiten bedrijf” geweest, maar we hebben de draad weer opgepakt. De laatste maanden is er hard geoefend om het bestaande repertoire weer op te pakken. Ook is er alweer een nieuw nummer aan de lijst toegevoegd.

Popkoor ZIP (Zingen Is Plezier) heeft er een traditie van gemaakt om samen met de toeschouwers de zomer in te luiden. Dit jaar doen we dat op 8 juli a.s. Buiten bij gemeenschapshuis de Stek in Landhorst wordt er een sfeervolle omgeving gecreëerd. Met haar enthousiasme heeft dirigente Victorine Egelmeers het koor weer helemaal voorbereid en we nodigen u uit om te komen luisteren naar een “Walk of life” die misschien wel als een “Rollercoaster” wordt ervaren en waar je de “Avond” als een “Dancing Queen” kan meemaken. Ieder “Sweet child o’mine” is “Somebody to love” en door “Open je ogen” legt het koor je te slapen in een “Bed of roses”. Met andere woorden, “Something’s got a hold on me” oftewel er is iets dat ons allen samen vasthoudt. Mooier kan de zomer niet gevierd worden!

Wat ook een goede gewoonte is, is het uitnodigen van een gastkoor. We zijn daarom erg blij dat we  de toezegging hebben van popkoor Enjoy uit Vorstenbosch om samen met ons er een mooie avond van te maken.  Dit koor bestaat sinds 2005 en heeft leden uit de hele regio. Het koor wordt geleid door Corrie de Beer en zoals ze zelf op hun website schrijven hebben ze prachtige juweeltjes van optredens verzorgd.

De avond begint om 19.30 uur, locatie bij de Stek, Kerkstraat 11 Landhorst. De toegang is gratis. U bent van harte welkom om samen met ons de zomer te 4-en. Bij slecht weer vindt het optreden plaats binnen in de Stek.