27, 28 en 29 oktober feest voor echt iedereen tijdens 66-jarig jubileum openbaar carnaval Mill

Los Banderos 2023

In het weekend van 27, 28 en 29 oktober viert Stichting Carnaval Mill het 66-jarig bestaan van het openbaar carnaval in Mill. Dit alles zal gebeuren in een tot feesttempel omgebouwde en sfeervol ingerichte Sporthal de Looierij in Mill. Voor de muzikale feestavonden van vrijdag- en zaterdagavond is de kaartverkoop begonnen. Toegang op vrijdag- en zaterdagavond is vanaf 16 jaar. De DJ’s zullen zorgen voor de juiste muziek en het beloven dus avonden te worden die je niet mag missen!

Zuuk ut mar uut

Vorige week zaterdag 7 oktober werd de dorpsquiz Zuuk ut mar uut gehouden. De prijsuitreiking hiervan is zaterdagavond 28 oktober tijdens dit jubileumweekend. Inloop voor deelnemers aan de quiz is tussen 19.30 uur en 20.00 uur, om klokslag 20.00 uur start deze prijsuitreiking. Zorg dus dat je tijdig aanwezig bent!

Super feestelijke receptie

De zondagmiddag is gratis toegankelijk. Op deze meer dan gezellige feestmiddag is iedereen van harte welkom, zullen tal van zusterverenigingen aanwezig zijn en is er ook een superfeestelijk muziek- en entertainmentprogramma. Ook andere clubs, verenigingen maar uiteraard ook alle andere carnavalsvierders hoopt SCM hier te mogen begroeten. Tijdens de start van deze middag worden alle vrijwilligers binnen Stichting Carnaval Mill in het zonnetje gezet.

Eten en drinken

Gedurende dit jubileumweekend is er naast veel muziek en entertainment ook een uitgebreide horeca met heerlijke snacks. Kortom, reserveer deze data in je agenda en reserveer tijdig de tickets.

Programma jubileumweekend

Vrijdagavond 27 oktober: DJ Sil , Papa Lauda , Djenz en Los Banderos ;

Zaterdagavond 28 oktober: Slapstick DJ Duo en de WetNecks;

Zondagmiddag 29 oktober: De Zware Jongens en DJ Jan Smit;

Stichting Carnaval Mill bedankt Patrick Weren voor zijn inzet en het samen organiseren van dit 66-jarig jubileumfeest in Sporthal de Looierij in Mill!

Reserveer tickets via www.germelaand.nl