10 juli open dag Muziekschool Music Fun Mill!

Print

Op zondag 10 juli tussen 13:30 en 16:30 uur houdt Muziekschool Music Fun een open dag aan de Gagelweg in Mill.

En tevens vieren zij het 10 jarig bestaan wat inmiddels alweer 3 jaar geleden was. Er werden in 2019 plannen gemaakt voor een mooie open dag, maar in febr 2020 strooide Covid roet in het eten.

Op 1 januari 2009 startte de muziekschool officieel en nu 13 jaar later opereert men nog altijd op volle kracht.

We zijn ook enorm blij dat ouders  voor hun kinderen tussen de 7 en 17 jaar uit de gemeente tegenwoordig tegemoetkoming voor de leskosten kunnen aanvragen.

Met 8 docenten en 140 leerlingen die niet alleen uit Mill, maar ook uit omliggende dorpen naar de Gagel komen, staat we nog altijd in volle bloei. Aldus Willem Pluk, wie het allemaal begon.

Inmiddels is Music Fun een begrip in de regio, met lessen op de meest gangbare instrumenten en zang kunt u er voor bijna alles terecht. Ook worden er veel workshops gegeven bij bedrijven, scholen of particulieren op bijvoorbeeld Djembe, Ukulele, of Pbone!

De deuren zijn open tussen 13:30 en 16:30 uur, en men kan dan een kijkje komen nemen in de muziekschool. Met vier mooie lesruimtes en een ruime wachtruimte presenteert de Millse muziekschool vol trots de vernieuwde locatie waar ze inmiddels alweer 2 seizoenen in draaien.

Tussen 14:45 tot 16:00 uur zullen er leerlingen optredens zijn, bij goed weer lekker buiten. En er wordt voor een heerlijk verfrissend ijsje gezorgd!

Meer info vind u op www.muziekschoolmusicfun.nl