Zondag 24 april Hobbymarkt in Wijkaccommodatie de Wester in Mill – nieuwe datum!

Hobby doewat 2019

Op zondag 24 april organiseert een werkgroep binnen Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill een Hobbymarkt. Deze jaarlijkse activiteit duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Op deze Hobbymarkt kan iedereen de eigen hobby onder de aandacht brengen en tevens spullen verkopen. Uiteraard is deze Hobbymarkt ook zeer geschikt om de eigen hobby of verzameling uit te breiden, anderen te interesseren en inspireren en mogelijk zelfs nieuwe leden voor eventuele hobbyclubs te werven.

Wilt u deelnemen? Reserveer dan voor 10 april 2022 de gewenste ruimte. Er zijn tafels (140cm x 70cm) beschikbaar. Kosten bedragen 5,- euro per tafel. De werkgroep wil zorgen voor een gevarieerde markt, reageer dus snel om te voorkomen dat de beschikbare ruimte voor uw hobby al is ingevuld. Commerciële organisaties zijn op deze Hobbymarkt niet toegestaan.

Deze markt zou oorspronkelijk op 16 januari worden gehouden. Maar om de bekende redenen is deze nu doorgeschoven naar 24 april.

Meer weten of aanmelden? Stuur een mailtje naar hobbymarkt@dewestermill.nl