Zondag 23 juni geweldige livebands op Mill At The Park

live-muziek 2024

De Mill At The Park zondag staat bekend als familiedag. Dat wil zeggen springkussens voor de kinderen, bekende zangers en zangeressen zoals Jan Biggel, Marco Schuitmaker en Roxy Dekker. Maar ook heel veel geweldige livemuziek! 

Kees & Merijn

Kees en Merijn waren tot januari van dit jaar nog te zien met de laatste Navarone shows. 

Na 15 jaar is Navarone voorbij, maar samen rocken ze er nog stevig op los!
Bekende krakers van Queen en Led Zeppelin tot juweeltjes van the Black Crowes en Stealers Wheel. 1,5 uur lang classics!!

The Hillbilly Moonshiners

Dit jaar op het hoofdpodium: The Hillbilly Moonshiners. Deze energieke band heeft een unieke stijl die zowel jong als oud aanspreekt. Ze staan op bijna alle grote festivals in het land en nu ook hier in Mill. The Hillbilly Moonshiners zijn een hedendaagse bluegrassband die je favoriete nummers van vandaag en vroeger spelen. Dat klopt, mensen: The Hillbilly Moonshiners drenken de grootste hits in vies Louisiana moeraswater. Heehaw!

The Zac Schulze Gang (UK)

Deze Engelse bluessensatie heeft in korte tijd een grote schare fans opgebouwd met hun rauwe en meeslepende sound. Hun authentieke optredens zijn een must-see voor elke muziekliefhebber. Vorig jaar september speelden ze op uitnodiging op Eric Clapton’s beroemde ‘Crossroads gitaar festival’ in Los Angeles. Dit jaar op uitnodiging van Tijn van Dijk op ‘Mill At The Park’.

En nog veel meer moois

Ook Lijn 7, een veelzijdige band met een breed repertoire van moderne en klassieke hits, komt naar het Aldendrielpark. Daarnaast is er De Formatie, bekend van het SBS6-programma The Talent Scouts, en Mick Stender’s Top2000; regelmatig te horen op de radio bij onder andere Giel Beelen. Met deze show brengt Mick Stender een ode aan de hits uit de Top 2000, maar dan in een Mick Stender-jasje.


Dit alles vindt plaats in het mooie Aldendrielpark in Mill. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.millatthepark.nl.

Mis deze fantastische dag vol muziek, plezier en onvergetelijke optredens niet!