Zondag 16 juni boekpresentatie Pietje de Grondwerker in Mill

Pietje de Grondwerker 2024

Pieter van den Elzen, alias Pietje de Grondwerker uit Mill is in februari 2023 overleden. Hij schreef sinds de start van De Neije Krant in december 2012 om de week een column in zijn eigen Zeelandse dialect. De columns die hij schreef verschenen in november 2016 in boekvorm, de opbrengst van dat boek was voor de Acaciahof aan de Hoogstraat in Mill die op dat moment in ontwikkeling was en waarbij zowel Marietje als Pieter nauw betrokken waren.

Maar sinds dat boek schreef en publiceerde Pieter nog zo’n 160 columns. Marietje en kinderen boden Stichting huis aan huiskrant (voormalige gemeente Mill en Sint Hubert) de mogelijkheid om die columns ook in boekvorm uit te brengen met als doel De Neije Krant financieel te steunen. Door de financiele medewerking van Stichting Toon Heesakkers en Leroy Laclé van BrandingConcepts die de vormgeving verzorgde, is er een mooi tweede boek verschenen van Pietje de Grondwerker. Bijzonder in deze uitgave is ook een door Pieter met de hand geschreven uitleg rond het ontstaan van zijn alias Pietje de Grondwerker en het boek is tevens voorzien van zijn originele handtekening.

Dit boek zal op zondag 16 juni officieel worden gepresenteerd in Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat 1 in Mill. Deze start om 11.00 uur en iedereen is daarbij van harte welkom. Uiteraard is het boek dan a 10,- euro ook te koop en hierna ook verkrijgbaar voor dat bedrag bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill en bij de Buren van der Burgt aan de Kerkstraat 29 in Zeeland. Tevens ontvangt u bij elk boek een pen van De Neije Krant.