Zaterdag 26 maart open dag RTV-studio Omroep Land van Cuijk

Print

De RTV-studio van Omroep Land van Cuijk is gevestigd in het souterrain van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Dit culturele centrum viert in het weekend van 25, 26 en 27 maart het 10-jarig bestaan. Op zaterdag (26 maart) zijn er van 15.00 uur tot 21.00 uur tal van gratis toegankelijke activiteiten te bezoeken. Voor Omroep Land van Cuijk ook een mooie gelegenheid de deuren van de studio voor alle belangstellenden open te zetten. Dit doen zij op zaterdag 26 maart van 14.00 uur tot 19.00 uur en iedereen is welkom!

Streekomroep Land van Cuijk is de publieke omroep voor de gemeente Land van Cuijk. Met radio- en televisieprogramma’s, een kabelkrant, een website en diverse social mediakanalen, voorzien zij de bijna 90.000 inwoners in de 33 dorpen in de grootste gemeente van Brabant van nieuws en informatie. Dit met tal van vrijwilligers en dat alles 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Omroep Land van Cuijk is echter altijd op zoek naar extra medewerkers om nog meer interessante RTV-programma’s te kunnen maken. Vandaar dat zij op zaterdag 26 maart de deuren van de studio in Myllesweerd open gaan zetten om alle belangstellende meer te laten horen, zien en vertellen over hetgeen zij zoal doen. Dit doen zij van 14.00 uur tot 19.00 uur. Meer weten over het maken van RTV-programma’s en zien of zij ook voor u wat leuks te bieden hebben? Bezoek dan deze open dag. Nu al belangstelling en meer weten? Stuur dan een mailtje naar bestuur@omroeplvc.nl of  redactie@omroeplvc.nl en zij nemen contact met u op.

Zie voor meer informatie, de actuele RTV-programmering, de frequenties en kanalen van Omroep Land van Cuijk bij de diverse providers of om wereldwijd mee te kijken en luisteren www.omroeplvc.nl