Zaterdag 20 november prinsenreceptie met verschijning boerenpaar in Mill

Moizat 2019

Traditioneel wordt het kersverse prinsenpaar van ’t Germelaand een receptie aangeboden door de club ex-prinsen en prinsessen. Dit zal gebeuren op zaterdag 20 november tussen 18.11 uur en 21.30 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Om klokslag 21.30 uur verschijnt die avond het nieuwe boerenbruidspaar wat tijdens carnavalsmaandag in de onecht zal worden verbonden. Na hun verschijning gaat het feest nog door tot 00.00 uur met de muzikale omlijsting van DJ Jack.

Welk prinsenpaar gefeliciteerd kan worden is nu uiteraard nog niet bekend. Zij verschijnen pas zaterdag 13 november samen met het nieuwe jongkerpaar tijdens d’n Anvang. Ook dat in Myllesweerd. Deze avond start om 19.00 uur en is uiteraard ook gratis toegankelijk. Naast de bekendmaking van het 63e prinsenpaar en jongkerpaar om 21.41 uur is er vanaf 19.00 uur muziek met DJ Jack, dansen de GerMills, is er een optreden van de Zingende Schlager en zal alles in het werk worden gesteld om iedereen in de juiste sfeer te brengen voor dit nieuwe carnavalsseizoen.

Tijdens de prinsenreceptie op 20 november kan ook het jongkerpaar gefeliciteerd worden, is er muziek van dweilorkest Moizat, dansen de GerMills en verschijnt dus om 21.30 uur het nieuwe boerenpaar. Iedereen die met het oog op dit nieuwe prinsenpaar iets bijzonders wil doen buiten het feliciteren om, kan contact opnemen met de organiserende commissie. Dit zodat dit tijdig in het programma verwerkt kan worden. Mail daarvoor naar prinsenreceptie@germelaand.nl of bel Rudolf Maas op 06 40 24 52 88.

Let op: toegang van deze (horeca)activiteiten in Myllesweerd is alleen mogelijk met een corona QR-code of een actuele negatieve coronatest.