37e Winterwandeling v.v. De Willy’s” weer een succes

Op 26 december, 2e Kerstdag, werd de 37e Winterwandeling gehouden .
Ieder jaar wordt er door v.v. De Willy’s op 2e Kerstdag een winterwandeling georganiseerd.Het was mooi wandelweer maar de opkomst was minder er waren maar 98 deelnemers.

Ze vertrokken vanaf de kantine om gezellig samen door de bossen van Wilbertoord op zoek te gaan naar de evenementenwagen waar gezelligheid en een warm drankje of soepje geschonken werd.

Want ook dit jaar was er voor alle wandelaars halverwege de uitgezette wandeling gezorgd voor warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein.

Iedereen was na de wandeling zeer tevreden over de uitgezette route door de bossen van Wilbertoord. Nadat alle wandelaars in de kantine van v.v. De Willy’s waren aangekomen werd er nog druk nagepraat over de wandeling onder het genot van een heerlijke kop erwtensoep en één of meerdere drankjes.

Net als andere jaren was er ook weer een loterij waar alle wandelaars gratis aan deelnamen en vele wandelaars mochten een leuk prijsje mee naar huis nemen of kozen ervoor om hun prijs b.v. een kerststol al aan te snijden en onder de wandelaars in de kantine te verdelen.

Al met al een mooie wandelmiddag en we hopen 2e kerstdag 2018 weer vele wandelaars te mogen begroeten, want v.v. De Willy’s gaat gewoon door om ieder jaar deze wandeling te organiseren.

Foto-impressie van de Winterwandeling klik hier


37e Winterwandeling van v.v. De Willy’s

Op 26 december (2e Kerstdag) hebben we voor de wandelaars/sters een prachtige wandelroute uitgezet in de bossen van Wilbertoord.
Deze wandeltocht wordt georganiseerd door v.v. De Willy’s en is ongeveer 8 km lang.

De wandeltocht is voor JONG en OUD en de wandelaars/sters kunnen inschrijven en starten tussen 13.30 uur en 14.00 uur in de kantine van v.v. De Willy’s aan de Verbindingsweg 40 in Wilbertoord. Om aan deze wandeling een feestelijk tintje te geven, worden alle wandelaars(sters) onderweg getrakteerd op erwtensoep, koffie of thee, glühwein en warme chocolademelk uit de bekende evenementenwagen van Wilbertoord.
Inschrijven en starten in de kantine van v.v. De Willy’s aan de Verbindingsweg 40 in Wilbertoord tussen 13.30 uur en 14.00 uur.

Kosten voor deze mooie Winterwandeling zijn :

  • Voor volwassenen € 2,50 per persoon.
  • 12 t/m 15 jaar € 1,50 per persoon.
  • 0 t/m 11 jaar € 1,00 per persoon

 

Voor diegene die voor deze wandeltocht een medaille als herinnering wil hebben is het inschrijfgeld € 1,00 meer.
Bij inschrijving krijgt iedere deelnemer/ster een consumptiebon waar men in de kantine of onderweg een heerlijke kop erwtensoep of een consumptie voor kan nuttigen.

Als iedereen binnen is worden er ook dit jaar verschillende prijzen in verloot onder alle deelnemers/sters.
Wij wensen alle deelnemers/sters die deze dag meelopen aan deze 37e WINTER-WANDELING veel wandelplezier toe.

Tot 2e KERSTDAG 26 DECEMBER.
Voor inlichtingen : Peter Cornelissen Telefoon: 06-13461544 – 0485-478797