Welkom op de  website van Wilbertoord Online

De website van Wilbertoord Online wordt regelmatig gevuld met actuele informatie, de laatste nieuwtjes en weetjes, berichtgevingen en uitslagen van verenigingen enz. uit Wilbertoord. De informatie op deze website word samengesteld op basis van eigen verkregen  informatie en publieke beschikbare informatie uit de regio.

De bezoeker heeft bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik, alsook het recht om ze gratis te verspreiden in familiekring. Wilbertoord Online is niet alléén voor dorpsgenoten bedoeld, met deze website willen we ook WILBERTOORD bekend maken op de digitale snelweg van het internet. Mocht weergegeven informatie echter fouten bevatten of mocht er informatie, die de bezoeker op deze website mag verwachten, ontbreken dan engageert de webmaster zich ertoe om dit zo snel mogelijk recht te zetten nadat zij van dergelijke onvolkomenheden op de hoogte werd gebracht. Wij nodigen je dan ook uit om alle mogelijke opmerkingen via e-mail aan ons door te geven!

Deze site bevat links naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend op deze website geplaatst ter informatie van de gebruiker. Wilbertoord Online geeft geen enkele garantie betreffende de inhoud, kwaliteit of volledigheid van dergelijke websites en kan hiervoor bijgevolg ook niet verantwoordelijk worden gesteld. Een link naar de website van een derde betekent niet dat Wilbertoord Online met deze derde samenwerkingsakkoorden heeft afgesloten of dat Wilbertoord Online de informatie op dergelijke websites goedkeurt.

Heb je vragen over of naar aanleiding van deze website, mis je informatie of vind je deze onvolledig? Of wil je iets totaal anders over onze website kwijt? Neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Wij nodigen u van harte uit voor een nadere kennismaking met Wilbertoord,

veel surfplezier op deze website.

Webmaster Peter Cornelissen